Werken bij kulein

Contact
Bij Kulein zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde professionals die willen bijdragen aan het welzijn van kinderen, jongeren en gezinnen. Als je gepassioneerd bent om anderen te helpen en beschikt over een SKJ-registratie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Kulein geloven we in kleinschaligheid, de presentiebenadering en cultuursensitief werken. We streven naar een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze cliënten en hun omgeving.

Als medewerker bij Kulein krijg je de kans om je expertise en vaardigheden in te zetten om het verschil te maken in het leven van anderen. Je zult werken in een professioneel en enthousiast team, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

We bieden flexibele werktijden en een aantrekkelijk salaris. Daarnaast investeren we in bijscholing en training, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied.

Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende en bevredigende carrière bij Kulein, neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan ons team en de levens van onze cliënten kunt veranderen.

Stuur ons je cv én een uitgebreide motivatie naar [email protected] en wij nemen contact met jou op.
Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op. We zijn er om jou te ondersteunen op jouw weg naar een betere toekomst.
© 2023 Kulein - Ambulante hulpverlening & Begeleid wonen - all rights reserved.